Musiker

Foto: Jan Stenberg

Jag är musiker med mer än 35 års erfarenhet mestadels inom genren pop, rock, soul, blues, Americana, country och bluegrass men även en del dansband. I flera år har jag även jobbat som trubadur på heltid. Mina huvudinstrument är el- och akustisk gitarr, resonatorgitarr (Squareneck Dobro), pedal steel guitar, lapsteel och mandolin. Jag sjunger lead och stämmor.

Jag spelar i olika band men anlitas också som frilansmusiker, stand-in eller för andra uppdrag med en rad olika band och artister för livegig och diverse studiopålägg.

Kapellmästare

Jag är kapellmästare för DOSBANDET, som utgör husbandet för Dalarnas idag största öppna scen, Dala Open Stage. I uppdraget syr vi tillsammans ihop artisternas önskemål med låtarrangemang och ser till att bandet är väl förberett inför varje gig.
DOSBANDET är en tight och mycket flexibel musikalisk enhet som även står till förfogande i andra musikaliska sammanhang.
Om du/ni behöver min hjälp som musiker eller vill anlita hela vårt husband för ert arrangemang så är ni välkomna att höra av er!

Kontakta mig!