Filmuppdrag – Gunilla Gartzy & The Staff i TV4 ”Halv åtta hos mig”

1 maj, 2015 Av av petergunnebro

Den här videon spelade vi in i samband med att Borlängeprofilen Gunilla Gartzy skulle medverka i programmet ”Halv åtta hos mig” i TV4. Musiken spelade jag in ”live” på pub Flying Scotsman i Borlänge. Videon spelade vi in hos YRSEL MC i Borlänge. Vi hade jätteskoj när vi spelade in detta och TV4 tog med ca 15 sekunder av videon i programmet! Kul!

Sång: Gunilla Gartzy
Gitarr: Kjell Öhman
Bas: Roger Lif
Trummor: Tommy Arnberg
Munspel och inspelningsledare: Peter Gunnebro

Är du/ni i behov av en informationsfilm av något slag? Hör av er till mig så diskuterar vi gemensamt ett bra upplägg för detta. Jag kan hjälpa till med allt från att skriva manus, filma, redigera och klippa till att skapa den färdiga slutprodukten.