Vi har skapat en idéskrift och kortfilm om flexibelt lärande

Vi har skapat en idéskrift och kortfilm om flexibelt lärande

19 januari, 2016 Av av petergunnebro

Jag och mina arbetskollegor Torbjörn Skarin och Lena Eriksson har under 2015 skrivit en e-bok och gjort en kortfilm om flexibelt lärande. Vi hoppas med detta material kunna inspirera lärare och pedagoger inom vuxenutbildningen att börja jobba mer med ett flexibelt lärande, blended learning och flipped classroom för vuxenstuderande med ADHD, Aspergers syndrom och Autism.

Boken är gratis och kan laddas ned från iBooks Store och läsas direkt i din surfplatta. Sök på Flexibelt lärande.

ebok

Direktlänk till nedladdning: https://itunes.apple.com/us/book/flexibelt-larande-okad-tillganglighet/id1076269469?ls=1&mt=11 

För dig som inte har en läsplatta finns boken också att ladda ned som PDF-fil (18,9 MB), dock med begränsad interaktivitet.

Se även vår inspirerande kortfilm om flexibelt lärande skapad under projekttiden.

Vi vill rikta ett stort tack och ge en stor eloge till alla våra fantastiskt flitiga och nyfikna projektdeltagare, d.v.s. lärare och pedagoger från Dalarnas 15 kommuners vuxenutbildningar som med stor entusiasm kämpat på i positiv anda under projektåret 2015. Utan er nyfikenhet kring flexibelt lärande hade vi inte kunnat genomföra detta spännande projektår.

/Peter Gunnebro, Lena Eriksson, Torbjörn Skarin