Jag och min dotter släpper singel i Nashville!

Jag och min dotter släpper singel i Nashville!

15 november, 2019 Av av dalapeter

Den 23 augusti 2019 var jag och min dotter i Nashville och släppte vår första singel ”Wildheart” tillsammans. Vi passade på att spela en hel konsert på ”Alley Taps” i det legendariska kvarteret ”Printers Alley” i centrala Nashville. Med oss i bandet hade vi mina co-writers Adam McDonough och hans far Rick McDonough samt ett gäng duktiga musiker hemmahörande i Nashville.

Jag har skapat en blogg där den som vill kan läsa om storyn bakom ”Wildheart”-projektet och följa vårt musikaliska äventyr i Music City Nashville.

Den finns att beskåda här: https://wildheartmusic.se/

Josephine Aurora Gunnebro, Peter Gunnebro

Adam McDonough, Peter Gunnebro, Josephine Aurora Gunnebro, Rick McDonough

Craig Wilson, Jaron Mossman, Adam McDonough, Truman Virden, Josephine Aurora Gunnebro, Rick McDonough, Peter Gunnebro