Jag och min dotter släpper singel i Nashville!

Jag och min dotter släpper singel i Nashville!

15 november, 2019 Av av dalapeter

Den 23 augusti 2019 var jag och min dotter tillsammansi Nashville tillsammans och släppte vår första singel ”Wildheart”. Vi passade på att spela en hel konsert på ”Alley Taps” i det legendariska kvarteret ”Printers Alley” i centrala Nashville. Med oss i bandet hade vi mina co-writers Adam McDonough och hans far Rick McDonough samt ett gäng duktiga musiker hemmahörande i Nashville.

Jag har skapat en blogg där den som vill kan läsa om storyn bakom ”Wildheart”-projektet och följa vårt musikaliska äventyr i Music City Nashville.

Den finns att beskåda här: https://wildheartmusic.se/

Josephine Aurora Gunnebro, Peter Gunnebro

Adam McDonough, Peter Gunnebro, Josephine Aurora Gunnebro, Rick McDonough

Craig Wilson, Jaron Mossman, Adam McDonough, Truman Virden, Josephine Aurora Gunnebro, Rick McDonough, Peter Gunnebro