Vårt musikprojekt ”Wildheart” har fått en egen hemsida!

Vårt musikprojekt ”Wildheart” har fått en egen hemsida!

4 december, 2019 Av av dalapeter

I slutet av Augusti 2019 släppte jag och min dotter Josephine vår singel ”Wildheart” i Nashville. Det var ett riktigt roligt och spännande musikprojekt där vi hade förmånen att få spela med ett fantastiskt gäng med duktiga musiker både på skivan och på vår konsert i Nashville. Jag har skrivit ett tidigare inlägg om Wildheart-projektet här på min hemsida men vill slå ett extra slag för att vi också har en egen hemsida/blogg där du kan läsa storyn bakom hela projektet, en story som bottnar i något mycket djupare än bara en låt.

”Wildheart” är en låt som är speciellt skriven och tillägnad alla barn som växer upp som ”annorlunda”, barn med diagnoser, barn som kämpar för sitt liv för att passa in i den värld som andra säger eller tycker är rätt, barn som lider av ångest, panikångest, känslan av att inte vara önskad, känslan av att inte duga som man är, att inte våga tro på sig själva.

Först och främst är den här låten tillägnad av pappas största kärlek mina underbara barn Josephine, Simon och Andreas.

“You could be a wildheart chasing the stars. If you could only see all the good in your heart”

/Peter Gunnebro

Besök Wildheart-bloggen här och ta del av vårt musikaliska äventyr i Nashville

Låten ”Wildheart” finns att lyssna till på alla digitala plattformar och vi spelade även i somras in en musikvideo med hjälp av den enastående filmtrollkarlen Linus Grane från Säter.