Anlita mig

Av erfarenhet vet jag att inget uppdrag är det andra likt. Oavsett uppdragets art och omfattning så gör jag alltid mitt yttersta för att ni ska känna er trygga i att jobba med mig.

Konsultuppdrag och IT-coachning

Inför varje uppdrag diskuterar vi noggrant igenom rådande förutsättningar för att vara säkra på att inget lämnas åt slumpen. Tillsammans gör vi en behovsanalys för att identifiera de utvecklingsområden som kräver extra fokus, allt för att säkerställa att vi jobbar med ”rätt” saker och för att ni ska få ut så mycket som möjligt för de pengar ni satsar. 

Intresserad? Kontakta mig

Musikeruppdrag

När ni anlitar mig som musiker är jag mycket noggrann och kommer väl förberedd inför varje uppdrag. Vi går gemensamt igenom förutsättningar och önskemål, allt för att säkerställa att högsta möjliga kvalitet uppnås på det uppdrag jag ska utföra.

Studiopålägg på låt/helt album

Skulle du tycka det var mysigt med soundet av en pedal steel guitar på din inspelning, låt, skiva? Eller skulle du vilja att jag spelar gitarr eller dobro på någon av dina låtar? Hör gärna av dig till mig! Jag trackar i min studio och skickar tillbaka råfiler till din slutmix. Pris enligt ö.k.

Läs mer här

Intresserad? Kontakta mig