Digital kommunikationsplattform och dokumentation av er konferens

Planerar ni en konferens?

Jag kan hjälpa er att skapa en digital kommunikationsplattform för hela ert event samt att filma och dokumentera.

Jag skapar en webbplats där deltagarna kan anmäla sig till eventet, en karta för att hitta dit, kunna läsa presentationer om dagens föreläsare, få möjlighet att genomföra grupparbeten i interaktiva chattrum, samt interagera med övriga konferensdeltagare.

Om ni önskar så filmar jag föreläsningarna med dubbla kameror och fångar dagen på foto. Efter konferensen klipper jag ihop föreläsningarna och publicerar dessa på konferensens webbplats, tillsammans med bildspel och sammanfattning av gruppdiskussionerna så att alla som var med får tillgång till materialet efter konferensen.

Med den här helhetslösningen kan konferensen planeras, genomföras och sammanfattas på ett effektivt och tillgängligt sätt.

Kontakta mig för en offert!