Filmer jag producerat

Video är ett av de kraftfullaste medier som finns för att förmedla ett budskap! Jag tycker det är fantastiskt roligt att jobba med film och kan hjälpa dig att producera informationsvideos, användarmanualer, filmade konferenser och föreläsningar, kortare dokumentärfilmer m.m. Jag kan även producera konsertvideos. Här nedan kan du se ett axplock av filmer jag producerat. 

Kontakta mig så berättar jag mer!

En sammanfattning av projektet Nordplus Handheld E-learning.

En presentation av projektet DalaWux Flexibelt lärande 1.0

En animerad informationsfilm som beskriver hur validering inom kommunal vuxenutbildning fungerar.

En dokumentär om Samuel som berättar hur det är att leva med Asperger och ADHD.

En informationsfilm om att studera som lärling på ett sågverk.

En informationsfilm om att studera som kocklärling.

En animerad informationsfilm som beskriver vad blended learning är.

En animerad informationsfilm som beskriver vad ett flippat klassrum är för något.

En sammanfattning av projektet DalaWux Flexibelt lärande 2.0

En enklare musikvideo inspelad i min inspelningsstudio. Låten skrevs, spelades in och filmades i studion under en och samma kväll. Vid soluppgången denna sommarmorgon var musiken mixad och mastrad och musikvideon redigerad och färdig för publicering.